BRANDNEW WINT WÉÉR: TWEE MAAL BRONS TIJDENS PENTAWARDS 2017 - Brandnew
3422
post-template-default,single,single-post,postid-3422,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

BRANDNEW WINT WÉÉR: TWEE MAAL BRONS TIJDENS PENTAWARDS 2017

25 sep BRANDNEW WINT WÉÉR: TWEE MAAL BRONS TIJDENS PENTAWARDS 2017

 

AMSTERDAM Houthavens, 25 SEPTEMBER 2017

Brandnew is bij de Pentawards 2017 wederom in de prijzen gevallen. Eigenaren Robert Kuiper en Hans Rietveld reisden samen met Creative Director Arthur van Hamersveld en Willem Groeneveld, directeur TwentyTen Amsterdam, naar Barcelona om twee bronzen Pentawards in ontvangst te nemen.

 

 

Het Amsterdamse brand designbureau kreeg de Pentawards voor het werk dat zij deden voor Looye Kwekers en JOZO. Voor tomatenkweker Looye, ontwikkelde Brandnew het de huisstijl en verpakkingen van haar merken JOYN en Honingtomaten. En voor zoutmerk JOZO ontwierp Brandnew een volledige lijn aan nieuwe verpakkingen. Aan het ontwikkelen van het nieuwe design ging een traject van herpositionering vooraf. Voor de volledig nieuwe visual ID van JOZO heeft Twentyten al het beeld gestyled en geschoten.

 

De Pentawards is een wereldwijde designwedstrijd die zich met name toespitst op verpakkingsdesign. Brandnew won al eerder Gouden en Zilveren Pentawards voor werk dat zij deden voor Qizini, AH, ECHT, SPA, Hampi products, Lamp Weston en Johnny Dooodle. De teller staat momenteel op 9.

 

Over Brandnew

Brand designers in Amsterdam en Praag. Nieuwsgierig. Intuïtief. Dát is wat we zijn. We voelen ons sterk, energiek, origineel. We lopen voorin de troepen, de dromen achterna, inspirerend tot verandering. De merken die met ons mee durven, zijn nieuwsgierig, ambitieus en op zoek naar de beste versie van zichzelf. Meer ‘merkondernemer’ dan manager. Niet gedreven door de concurrentie, maar door hun eigen kracht. Ze hebben een heldere visie, een doel waar ze voor willen vechten. Ze omarmen de hulp die wij ze bieden en zijn vol vertrouwen in hun partners, die de weg weten…

 

Iedere dag werken we met veel energie voor prachtige (inter)nationale en unieke merken. Vanuit de drive om geen dag, geen project en geen idee hetzelfde te laten zijn. Voorop lopen, vernieuwen, verrassen en vooral creëren. Elke dag beter. Don’t compete, excel.

Voor meer persinformatie, beeldmateriaal of een afspraak:

Hilde Steegstra

hilde.steegstra@brandnew.nl

Danzigerkade 225A
+31 (0)20 8508100
1013 AP Amsterdam